Over

We zijn een klein Zzp/familiebedrijf. We zijn ooit begonnen met Palmen en Olijfbomen. Al snel kwamen daar Citrussen en Strelitia’s bij. Inmiddels is dat van alles en meer. Bananen, bijzondere Potplanten, wat kamerplantjes, bijzondere Monstera’s en veel Verhuur in combinatie met zitjes, steigerhouten meubelen of bamboe accessoires. Van alles en meer is er inmiddels mogelijk, tot tuinaanleg aan toe.

Cris

Onze Zzp-er / Directeur. Brein achter alle nieuwe ideeën en kartrekker voor welke planten er binnenkomen. Spil voor de verhuur en tuinaanleg.

Petra en Rob

Petra regelt alle coordinatie voor verhuur en verzending en helpt ook met de verzorging. Rob helpt met water geven, de administratie en de site.

Onze dieren zijn ook altijd om ons heen. Zij maken ons huis en winkel compleet. Zijn vrolijk, speels en enkelen zorgen zelfs voor biologische producten, zoals eieren. Heerlijk.

Ons verhaal

Het idee van onze online winkel is ontstaan door gebruik te maken van onze mogelijkheden. Een prachtige kas en schuur om al onze ideeën te verwezenlijken. Als specialist in verhuur en bijzonderheden, zoals Palmen en Mediterrane planten, die verder in reguliere winkels weinig te vinden zijn, daarmee willen we graag een speler in de markt zijn. Cris is geboren en opgegroeid in Portugal en vandaar zijn grote belangstelling voor planten uit deze streek. Hij werkte eerder als hovenier en richte thema decoraties in voor evenementen. En nu dus vol voor Verhuur voor bv een festival, buurtfeestje, TV / Video opnames, een stand op een beurs, een Kerstmarkt of Braderie, een podium opstelling? Er is van alles mogelijk en deze verzoeken voeren we dagelijks uit!