Onze missie

We houden van planten, verzorgen ze goed en hopen die gedrevenheid in onze producten te tonen. Geven u tips voor de verzorging, zodat de planten bij u optimaal op hun plekje terecht komen. Bijzondere, soms niet alledaagse, planten zijn onze passie en wij willen u daar ook graag in meenemen of iets over vertellen, als dat nodig is. Biologische producten hebben daarbij nog een extra stapje voor.

We streven naar bijzondere, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

Geniet van planten en bloemen. Ze brengen zoveel vreugde, gezelligheid, sfeer maar ook zuurstof naar uw woning of kantoor. Ze fleuren ons als mensen op.

Onze waarden

Ons dagelijkse werk is geïnspireerd door onze waarden. Biologisch daar waar kan. Duurzaam voor onze aarde. Maar wel met realiteit en passie.

Onze producten

We selecteren onze producten altijd met de grootste zorg. Biologische, maar ook van oorsprong niet biologische, producten blijven met zorg behandeld. Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Water, voeding, verzorging en transport is altijd met aandacht voor het product en u als klant!

Onze klanten

Onze klanten houden van onze mooie, zorgvuldig geselecteerde producten en onze goede service. We zien u graag terug voor een volgende bestelling.